Antena Meniu Search
x

Bogdan și Cătălin au prins doi hoţi care jefuiseră o femeie, pe stradă, după o urmărire ca-n filmele de acţiune. Poliţiştii le-au mulţumit

Doi tineri au dat dovadă de un spirit civic fantastic, după ce o femeie a fost jefuită pe stradă. Bogdan şi Cătălin nu au stat pe gânduri şi au pornit în urmărirea hoţilor, pe care i-au prins şi imobilizat, predându-i autorităţilor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.03.2021, 15:54

Doi tineri din Cluj au alergat şi prins doi hoţi, pe care i-au predat apoi poliţiştilor - Inspectoratul de Politie Judetean Cluj

Spiritul civic fantastic al unor tineri clujeni

Bogdan și Cătălin se aflau pe strada Bucegi din Mănăștur, în Cluj, când au auzit primele strigăte de ajutor ale unei tinere. Aceasta a fost abordată de doi băieți necunoscuți care au deposedat-o de geanta sa.

A fost suficient pentru ei cât să nu rămână impasibili și să pornească în urmărirea lor.

Pe strada Vidraru, însă, aproape de a fi prinși, cei doi urmăriți s-au făcut nevăzuți.

O scurtă privire între Bogdan și Cătălin - știau deja ce au de făcut. S-au despărțit imediat, fiecare alergând pe urmele unuia dintre făptuitori. Câteva momente a durat până când Bogdan l-a prins pe unul dintre băieți, apelând de îndată 112 și relatând cele întâmplate.

Imediat după sosirea echipajului de poliție, Cătălin s-a întors cu cel de-al doilea făptaș, surprins la intersecția străzilor Islazului cu Frunzișului.

Poliţiştii le-au mulţumit băieţilor

"Bogdan, Cătălin, Vă mulțumim! Nu pentru că ați fost persoanele potrivite la momentul potrivit, ci pentru că ați ales acest lucru, fără a sta nicio secundă pe gânduri!", au transmis poliţiştii.

Poliţia: "Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 15 și 16 ani, din comuna Borșa și municipiul Cluj-Napoca, cercetăți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și complicitate la tâlhărie, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. În fapt, la data de 3 martie, în jurul orei 13.00, în timp ce se deplasau pe o strada din cartierul Mănăștur, aceștia i-ar fi smuls geanta unei tinere de 20 de ani, din Cluj-Napoca. Alarmați de strigătele tinerei, doi trecători în vârstă de 22 și 23 de ani, i-au urmărit și prins pe cei doi, ulterior sesizând polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, care s-au deplasat la fața locului. În urma controlui corporal efectuat de către polițiști, asupra minorilor a fost identificată geanta și suma de 30 de lei, aparținând tinerei, prejudiciul fiind astfel recuperat în totalitate. Cei doi au fost prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bogdan și Cătălin au prins doi hoţi care jefuiseră o femeie, pe stradă, după o urmărire ca-n filmele de acţiune. Poliţiştii le-au mulţumit