Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Bolid de 150.000 de lei furat din UK, descoperit în aceeaşi zi în Huşi. Şoferul a spus că o cumpărase cu 5.000 de lire

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, au identificat în trafic un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, în aceeaşi zi.

de Redactia Observator

la 25.09.2024 , 14:33

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, pentru valorificarea unei informaţii deţinute de poliţiştii de frontieră din cadrul compartimentului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere al Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, s-a organizat şi desfăşurat o acţiune punctuală pe linia traficului internaţional cu autoturisme furate, în zona de responsabilitate, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Vaslui.

Ce le-a spus şoferul poliţiştilor

"Astfel a fost identificat şi oprit în trafic, la intrarea în municipiul Vaslui, un autoturism, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii, condus de un bărbat cu cetăţenie română, în vârstă de 36 de ani. În urma verificărilor efectuate, colegii au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o societate de profil din Marea Britanie, achitând pentru acesta aproximativ 5.000 de lire sterline, urmând ca restul sumei să fie achitat în rate, aşa cum s-a convenit în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu", precizează sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 150.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării şi definitivării cercetărilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Bolid de 150.000 de lei furat din UK, descoperit în aceeaşi zi în Huşi. Şoferul a spus că o cumpărase cu 5.000 de lire