Antena Meniu Search
x

Bradul de Crăciun din Lugoj, confiscat de poliţişti pentru acte lipsă, va rămâne în centrul oraşului

Bradul de 15 metri pe care primăria din Lugoj l-a târât pe străzile oraşului până în piaţa centrală a fost confiscat de autorităţi. După ce pomul a zgâriat cinci maşini, poliţia a intervenit şi a constatat că transportul se făcea ilegal.

Vezi și

Bradul de 15 metri pe care primăria din Lugoj l-a târât pe străzile oraşului până în piaţa centrală a fost confiscat de autorităţi. După ce pomul a zgâriat cinci maşini, poliţia a intervenit şi a constatat că transportul se făcea ilegal. În astfel de cazuri, legea spune că bradul trebuia tăiat şi transformat în lemn de foc.

Înalt de 15 metri, bradul din specia Douglas stârneşte admiraţia tuturor trecătorilor. Cu 10 zile în urmă, însă, cine a avut maşina parcată pe trotuarele din Lugoj, n-a fost la fel de fericit. 

Pe o distanţă de trei kilometri, bradul a fost târât prin oraş, până în piaţa centrală. A zgâriat cinci maşini în drumul său şi aşa a ajuns în atenţia poliţiei, care a aflat că transportul nu are toate avizele necesare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că lipsea avizul, bradul a fost confiscat de poliţişti. Dar pentru că nu încăpea... în secţie, a fost chemat Ocolul Silvic să îl ridice, care, în mod normal, trebuia să-l taie în bucăţi şi să vândă lemnul. Dar spiritul sărbătorilor a venit mai repede la Lugoj. 

Le-a confiscat materialul lemnos, ni l-a dat nouă în custodie, iar noi neavând unde să punem un Douglas aşa frumos şi mare l-am predat primăriei cu acte în regulă, explică Mircea Ungureanu, şeful Ocolului Silvic Lugoj.

În centrul oraşului Lugoj se fac pregătiri intense pentru sărbătorile de iarnă, iar cum bradul confiscat nu va mai ajunge lemn de foc, el va fi împodobit în următoarele zile.

După sărbători, bradul va fi înapoiat centrului de plasament de unde a fost tăiat pentru că ameninţa să degradeze clădirea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bradul de Crăciun din Lugoj, confiscat de poliţişti pentru acte lipsă, va rămâne în centrul oraşului