Antena Meniu Search
x

Un avion care a decolat din Grecia şi trebuia să ajungă pe aeroportul Băneasa s-a prăbuşit la puţin timp după decolare

Un avion ucrainean de mici dimensiuni care trebuia să aterizeze vineri seara pe aeroportul Băneasa a dispărut de pe radar. Se crede că s-a prăbuşit.

UPDATE 19:21: Presa elenă scrie că avionul cu doi piloţi la bord s-a prăbuşit la puţin timp după decolare la graniţa greco-bulgară. Un fermier a găsit resturile într-o zonă muntoasă, în Kerasia.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un avion ucrainean de mici dimensiuni care trebuia să aterizeze vineri seara pe aeroportul Băneasa a dispărut de pe radar. Se crede că s-a prăbuşit.

Avionul a decolat din Alexandropolis, nordul Greciei, şi urma să ajungă la Bucureşti. A dispărut de pe radare când încp se afla în spaţiul aerian elen, într-o zonă muntoasă.

De pe aeroportul din Grecia au decolat două avioane de mici dimensiuni, iar la un moment dat unul dintre ele a dispărut din raza vizuală a celuilalt pilot. Celălalt avion a ajuns la Bucureşti, dar nu se ştie exact unde a dispărut prima aeronavă.

Fiecare dintre cele două avioane avea doi oameni la bord. Autorităţile elena au declanşat căutările, la fel şi cele bulgare. În România armata şi poliţia au intrat în alertă, dar se presupune că nu deasupra ţării noastre a dispărut aeronava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un avion care a decolat din Grecia şi trebuia să ajungă pe aeroportul Băneasa s-a prăbuşit la puţin timp după decolare