Antena Meniu Search
x

Curs valutar

BREAKING NEWS! Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în mijlocul mulţimii, în Târgul Vitan din Capitală. Starea lui este foarte gravă

Un bărbat a fost înjunghiat, în această după-amiază, în Capitală. Potrivit Antena3, incidentul şocant a avut loc în Târgul Vitan.

de Redactia Observator

la 02.04.2017 , 18:37

Un bărbat a fost înjunghiat, în această după-amiază, în Capitală. Potrivit Antena3, incidentul şocant a avut loc în Târgul Vitan.   

Bărbatul este operat în acest moment, iar starea lui este foarte gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Potrivit primelor informaţii, se pare că victima împreună cu mama sa vindeau haine în târg. Agresorul a vrut să fure geanta femeii, moment în care fiul acesteia a intervenit. 

Articolul continuă după reclamă

Atacatorul, care era în stare de ebrietate, a scos atunci cuţitul şi l-a înjunghiat pe bărbat, aplicându-i patru lovituri în torace, trei în abdomen şi una în cap. Poliţiştii au găsit arma atacului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » BREAKING NEWS! Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în mijlocul mulţimii, în Târgul Vitan din Capitală. Starea lui este foarte gravă