Antena Meniu Search
x

Video "Bubuie, nu mai ai ce să-i faci". Momentul în care o maşină este cuprinsă de flăcări în mijlocul unei străzi din Târgu Jiu

Au fost clipe de panică pe o stradă din Târgu Jiu, după ce un autoturism a fost cuprins de flăcări în mijlocul drumului. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 09.05.2022, 18:22

Vezi și

Incidentul s-a petrecut pe strada Victoriei din oraş, în apropierea unui supermarket. În ajutorul şoferului a cărui maşină a luat foc au sărit angajaţii unei firme private din apropiere, care au folosit un extinctor pentru a ştinge flăcările. La scurt timp, la faţa locului au ajuns şi pompieri care au reuşit să lichideze incendiul. 

"Am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autovehicul. La fata locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu care a intervenit pentru lichidarea incendiului. Din fericire, nu au fost victime, cauza probabila a incendiului fiind in curs de stabilire", au declarat reprezentanţii ISU.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor transmise de reporterul Observator, Alin Stan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » "Bubuie, nu mai ai ce să-i faci". Momentul în care o maşină este cuprinsă de flăcări în mijlocul unei străzi din Târgu Jiu