Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucătarii din Râşnov s-au întrecut în faţa turiştilor

Bucătarii din Râşnov s-au întrecut ieri în faţa turiştilor. Toţi au preparat zup, un fel de tocăniţă tradiţională care se prepară doar în zona Râşnovului.

de Redactia Observator

la 04.05.2014 , 09:17

Bucătarii din Râşnov s-au întrecut ieri în faţa turiştilor. Toţi au preparat zup, un fel de tocăniţă tradiţională care se prepară doar în zona Râşnovului.

Atunci când mergeau oamenii la câmp nu-şi mai luau cu ei şi carne, doar legumele şi slănina. Slănina este principalul ingredient la zupul râşnovenesc tradiţional. Reţeta a fost modernizată pe parcursul anilor și slănina le-a făcut loc şi bucăţilor de carne.

Zupul cu carne de miel a avut mare succes la public. Rând pe rând, curioşii au năvălit cu lingurile de lemn să-şi ia porţia de zup.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Intenţionaţi să ţineţi tot Postul Crăciunului sau doar parţial?
Observator » Evenimente » Bucătarii din Râşnov s-au întrecut în faţa turiştilor