Bucătarii din Râşnov s-au întrecut în faţa turiştilor
Bucătarii din Râşnov s-au întrecut ieri în faţa turiştilor. Toţi au preparat zup, un fel de tocăniţă tradiţională care se prepară doar în zona Râşnovului.
- Ce vor românii de la România? Fii parte a campaniei Observator. Spune-ne ce vrei TU de la România printr-un video de 30 de secunde
- Premiera noului sezon Chefi la cuțite din 17 Noiembrie, Duminică 20:00, Luni, Marți și Miercuri 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY
- Vremea 18 noiembrie - 16 decembrie 2024. Mai cald la început de săptămână, apoi răcire. Ninsori și viscol la munte
Bucătarii din Râşnov s-au întrecut ieri în faţa turiştilor. Toţi au preparat zup, un fel de tocăniţă tradiţională care se prepară doar în zona Râşnovului.
Atunci când mergeau oamenii la câmp nu-şi mai luau cu ei şi carne, doar legumele şi slănina. Slănina este principalul ingredient la zupul râşnovenesc tradiţional. Reţeta a fost modernizată pe parcursul anilor și slănina le-a făcut loc şi bucăţilor de carne.
Zupul cu carne de miel a avut mare succes la public. Rând pe rând, curioşii au năvălit cu lingurile de lemn să-şi ia porţia de zup.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰