Antena Meniu Search
x

Bucăţi din podul din Ploieşti care leagă DN1 şi DN1 B s-au prăbuşit

Pericol mare pe DN1! Partea pietonală a podului de pe centura de est a Ploieştiului, cea care face legătura între Drumul Naţional 1 şi DN 1 B s-a prăbuşit vineri dimineaţă peste liniile de cale ferată.

de Redactia Observator

la 22.02.2019, 16:49

Vezi și

Pericol mare pe DN1! Partea pietonală a podului de pe centura de est a Ploieştiului, cea care face legătura între Drumul Naţional 1 şi DN 1 B s-a prăbuşit vineri dimineaţă peste liniile de cale ferată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, deşi riscurile erau uriaşe dacă în acel moment ar fi trecut un tren pe sub pod. Chiar şi aşa, circulaţia maşinilor şi a trenurilor în zonă a fost afectată ore întregi. 

Bucăţile mari desprinse din pod şi balustradele metalice s-au prăbuşit în jurul orei 9 dimineaţa peste firele electrice şi peste şinele de cale ferată. Echipele de intervenţie au fost chemate imediat iar trenurile au fost oprite pe traseu. 

Din fericire, pe pod nu erau nici pietoni în momentul prăbuşirii. Cu toate acestea, podul nu i-ar pune pe şoferi în pericol, spun cei de la Drumuri.

În timp ce poliţia rutieră s-a asigurat că şoferii caută alt traseu pentru a ajunge unde îşi doresc, călătorii din cele 4 trenuri oprite pe traseu nu au putut decât să aştepte. 

După ora prânzului, circulaţia pe pod a fost restabilită. Cea feroviară s-a desfăşurat mai bine de 5 ore pe un singur fir. Cu exact un an în urmă, tot în Prahova, o pasarelă s-a desprins şi a căzut peste liniile de cale ferată în apropierea gării Ploieşti vest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bucăţi din podul din Ploieşti care leagă DN1 şi DN1 B s-au prăbuşit