Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureștean de 28 de ani, cercetat după ce a provocat un incendiu într-un bloc din Sectorul 2. Pagubele ajung la aproape 60.000 de euro

Un bărbat de 28 de ani este cercetat de poliţiştii din Bucureşti, după ce a intrat într-un bloc din Sctorul 2 și a provocat un incendiu care s-a extins și la o altă clădire. Pagubele sunt de circa 60.000 de euro, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 15.03.2023 , 15:15

Pagubele ajung la aproape 60.000 de euro Bucureștean de 28 de ani, cercetat după ce a provocat un incendiu într-un bloc din Sectorul 2 - Shutterstock

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 8 Poliţie cercetează un bărbat, în vârstă de 28 de ani, pentru violare de domiciliu şi distrugere.

Pagubele ajung la aproape 60.000 de euro

”În fapt, la data de 13 martie 2023, în jurul orei 16.30, Sectia 8 Poliţie a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, la un imobil din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu. Echipajele de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit în vederea lichidării incendiului. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 8, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului, apoi, folosind o substanţă inflamabilă, ar fi declanşat un incendiu, care a provocat distrugeri la acoperişul şi pereţii casei. Ulterior, incendiul s-a extins la un alt imobil deţinut de persoana vătămată, provocând distrugeri la faţada unui perete”, a arătat, miercuri, Poliţia Capitalei.

Articolul continuă după reclamă

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 60.000 de euro. Suspectul a fost prins la scurt timp şi a fost dus la audieri, fiind iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior fiind dispus controlul judiciar.

Cercetările sunt continuate de către  Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Bucureștean de 28 de ani, cercetat după ce a provocat un incendiu într-un bloc din Sectorul 2. Pagubele ajung la aproape 60.000 de euro