Antena Meniu Search
x

Video Capitala, pustie de Ziua Naţională. Jumătate dintre bucureşteni au plecat din oraş în minivacanţă

Bucureştiul pare un oraş pustiu de Ziua Naţională. Străzile Capitalei sunt neobişnuit de goale, prin Centrul Vechi bate vântul, iar la târgul de Crăciun vin tot mai puţini vizitatori. Pare că măcar jumătate dintre bucureşteni au plecat din oraş în minivacanţa de 1 decembrie. 

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 08:13

Vezi și

Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei a fost mai gol miercuri, 30 n faţă de zilele trecute. Cei care au ales să îl viziteze au fost în mare parte sărbătoriţi, care au venit de la zeci de kilometri depărtare. Comercianţii se aşteptau ca zilele acestea să aibă mai mulţi vizitatori. Ba chiar au redus preţurile şi i-au aşteptat cu preparate seciale. Muşterii, însă, nu prea au avut.

Prin Centrul Vechi, aseară bătea vântul. Cluburile au fost mai goale ca niciodată, chiar dacă a fost şi zi de sărbătoare. Cei care au purtat numele Sfântului Andrei au avut parte de surprize, precum intrare sau băuturi gratuite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Capitala, pustie de Ziua Naţională. Jumătate dintre bucureşteni au plecat din oraş în minivacanţă