Antena Meniu Search
x

Video Bucureştiul se laudă cu trei târguri de Crăciun. Pe 15 decembrie copiii îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun

Bucureştiul are de astăzi trei târguri de Crăciun. În urmă cu trei ore, târgul de Crăciun din faţa Parlamentului şi-a aprins luminiţele din bradul impunător. Tot în această după amiază a fost inaugurat şi târgul de la Hala Laminor, care se adaugă celui deschis ieri în Parcul Drumul Taberei. Bonus, în urmă cu o oră a pornit şi iluminatul festiv din Capitală. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 30.11.2023, 20:22

Vezi și

La târgul de crăciun din Piaţa Constituţiei, oamenii s-au adunat în jurul bradului înalt de 30 de metri. Nu au stat mult pe gânduri până să guste şi produsele tradiţionale vândute la cele 130 de standuri.

  • Comerciant: Noi vindem produse tradiţionale româneşti, vindem pastramă de oaie foarte bună, vindem pomana porcului, vindem carne la garninţă. 

Târgul din centrul Capitalei vine cu multe surprize pentru copii

  • Ema Stoica, organizatoare: Până în data de 15 decembrie când va avea loc întâlnirea cu Moş Crăciun, spiriduşii îi vor îndruma pe copii în cadrul atelierelor de creaţie.
  • Nicuşor Dan, primarul Capitalei: O să fie concerte, există casa lui Moş Cărciun, Moş Crăciun o să vină pe 15 decembrie.
Pe acelaşi subiect

Magia sărbătorilor se simte şi mai mult în Capitală din seara aceasta. Iluminatul festiv de pe marile artere a fost aprins la şase fix, pentru ca ziua naţională să găsească Bucureştiul sclipitor. Plus că alt târg de Crăciun s-a deschis în Hala Laminor, din Sectorul 3. Spiriduşi, crăciuniţe şi personaje de poveste îi aşteaptă pe cei mici, iar părinţii pot cumpăra decoraţiuni de sezon.

  • Comerciantă: Muncim de destul de mult timp şi pregătim decoraţiunile şi sperăm din tot sufletul să ajungem la inimile lor prin ele.

Un târg de Crăciun s-a deschis şi în Parcul Drumul Taberei

Vizitatorii se pot bucura de un carusel elveţian, pictat manual, de plimbri cu cu trenuleţul, prin tărâmul lui "Moş Crăciun", ori de roata panoramică, cu o înălţime de 38 de meri. 

  • Andreea Milea, reporter Observator: Cele trei targuri de Crăciun din Capitală se vor deschide în cursul săptămânii în jurul orei 12. Iar în weekend cu o oră mai devreme. În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică puteţi asculta aici concerte cu muzică live care se vor încheia după ora 10 seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bucureştiul se laudă cu trei târguri de Crăciun. Pe 15 decembrie copiii îl vor putea întâlni pe Moș Crăciun