Antena Meniu Search
x

Video S-a deschis primul Târg de Crăciun din Bucureşti. Cât costă o seară magică în parcul din Drumul Taberei

Târgul de Crăciun din Bucureşti. Magia Crăciunului a ajuns la Bucureşti! În urmă cu puţin timp s-a deschis primul târg de sărbători din Capitală. Explozie de culori şi bucurie în jurul unui brad de 10 metri.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 29.11.2023, 20:34

Vezi și

"Sunt multe de făcut aici, la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei. Zeci de căsuţe cu mâncare tradiţională, mii de lumini şi o roată panoramică imensă, de 38 de metri înălţime de unde puteţi vedea tot oraşul de sus​", spune Andreea Milea, reporter Observator.

Târgul de Crăciun din Bucureşti s-a deschis. Preţurile din Drumul Taberei

"Este locul ideal mai ales pentru copii care pot să intre în căsuţa lui Moş Crăciun pentru a-i spune Moşului dorinţele de sărbători care mereu se împlinesc. Există şi un atelier pentru ei unde îi vor întâlni pe spiriduşi şi unde pot scrie felicitări pentru Moș Crăciun. Şi pentru că, înainte de toate, vine Moş Nicolae, tot aici, de astăzi, copiii îi pot scrie şi lui Moş Nicolae", adaugă Andreea Milea, reporter Observator.

"Tot aici puteţi să vă distraţi la patinoar şi există şi un trenuleţ pentru cei mici. Intrarea pentru o tură în roata panoramică costă 30 de lei, iar la patinoar 25 de lei pentru o oră şi jumătate. Sigur, cei de aici au cumpărat deja tradiţionalul vin fiert care se vinde la 12 lei paharul sau ciocolată caldă, la 13 lei", transmite Andreea Milea, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Foc de artificii la Târgul de Crăciun. Programul târgului din Capitală

"În seara aceasta vom vedea si un spectacol de artificii şi un concert cu muzică live chiar aici, pe scena din mijlocul târgului. Concerte vor fi şi în următoarele trei zile, de la ora 19", continuă Andreea Milea, reporter Observator.

"Târgul de aici rămâne deschis 28 de zile, până pe 27 decembrie şi se va închide în fiecare zi la ora 22.30. De mâine se deschis celelalte două târguri: cel din Sectorul 3, care se va deschide la ora 17.00 şi targul din Piaţa Constituţiei, cu deschidere la ora 16.00. Iar la ora 18.00 se aprinde şi iluminatul festiv de pe străzile Capitalei", încheie Andreea Milea, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » S-a deschis primul Târg de Crăciun din Bucureşti. Cât costă o seară magică în parcul din Drumul Taberei