Antena Meniu Search
x

Galerie foto Buldoexcavator rupt în bucăţi, după ce a fost spulberat de tren la Căiuţi, în Bacău. Şoferul utilajului a murit

Tragedie, în această dimineaţă, în localitatea Căiuți, județul Bacău, unde un buldoexcavator a fost lovit de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată. În urma impactului bucăţi din utilaj s-au împrăştiat pe zeci de metri, în timp ce şoferul a rămas încarcerat. Pompierii l-au scos pe bărbat dintre fiare, însă medicii nu l-au mai putut salva, fiind declarat decedat.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 11:50

Salvatorii din cadrul ISU Bacău spun că s-au făcut manevre de resuscitare după pentru descarcerarea șoferului, însă în cele din urmă acesta a fost declarat decedat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul feroviar este oprit pe secția CF 501, pe raza localității Căiuți, județul Bacău.

Avarii ale infrastructurii feroviare și ale locomotivei, după accidentul mortal din Bacău

CFR anunță că, în urma accidentului din Căiuţi, judeţuş Bacău, s-au produs pagube materiale atât la elementele infrastructurii feroviare, cât și la locomotiva trenului.

Pe acelaşi subiect

Din fericire, niciun călător care se afla în tren nu a fost rănit.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că în această dimineață, în jurul orei 09:50, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Urechești și Căiuți, s-a produs lovirea unui excavator de către trenul IR 1541, pe firul I, la km 21+669. Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IR 1541 nu au fost răniți, fiind însă înregistrate pagube materiale atât la elementele infrastructurii feroviare, dar și la locomotiva trenului. Trenul IR 1541, care circulă în relația Iași - Brașov, este oprit la locul accidentului rutier până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate, dar și intervențiilor pentru remedierea deranjamentelor la elementele infrastructurii feroviare - stâlp LC avariat, fir de contact rupt.  Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului, dar și a intervențiilor de remediere/înlocuire a componentelor infrastructurii avariate", a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

La ora transmiterii știrii, firul I de pe intervalul Urechești și Căiuți nu este tranzitat de alte trenuri, însă firul II fiind închis pentru lucrări, repunerea în circulație a trenului IR 1541 pe firul I, cu o altă locomotivă, se va realiza după finalizarea cercetărilor organelor abilitate la locul accidentului și a intervențiilor de remediere a deranjamentelor la componentele infrastructurii feroviare avariate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Buldoexcavator rupt în bucăţi, după ce a fost spulberat de tren la Căiuţi, în Bacău. Şoferul utilajului a murit