Antena Meniu Search
x

Video Momentul accidentului teribil din Sibiu a fost filmat. Imagini dramatice cu impactul în care au murit 3 oameni

Momentul accidentului înfiorător din Sibiu a fost filmat de un șofer. Pe imaginile surprinse cu o cameră de bord se poate observa cum șoferul camionului a pierdut controlul, pe centura Avrigului, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un autoturism ce circula regulamentar. Camionul a căzut apoi de pe viaduct. Impactul a fost devastator - trei oameni au murit pe loc. Tragedia s-a produs după ce una din roțile mastodontului ar fi sărit în mers. Atenție, imagini ce pot avea puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 09:39

Vezi și

Accident teribil în Sibiu. Un camion s-a prăbuşit de pe un viaduct pe o cale ferată, după ce s-a lovit în plin de o altă maşină. Trei oameni au murit pe loc. Impactul brutal ar fi avut loc după ce o roată a TIR-ului a explodat în mers. Traficul rutier şi feroviar au fost blocate. Imaginile surprinse de martori şi trimise pe Fii Observator au un puternic impact emoţional. 

  • Martor: Am observat că a luat parapetul, a intrat în balans şi eu am început deja să frânez. Şoferul dinaintea mea nu ştiu ce a apucat să facă, că nu am văzut nici stopuri din partea lui aprinse. Eu când am văzut că vine pe contrasens, pe partea mea de mers, m am dat pe contrasens şi am trecut printr-un nor de praf exact de la impactul ăla, când l-a luat în dreapta mea, că eram în paralel cu ei când am încercat să evit accidentul. 
  • Martor: În maşina mică erau striviţi, n-a mai rămas nimic, n-a mai rămas nimic din maşina aia, era dezastru.

Accidentul violent a avut loc pe Centura Avrigului, la mai puţin de 25 de kilometri de Sibiu

TIR-ul a ajuns pe contrasens după ce una dintre roţi ar fi explodat. Impactul a fost frontal şi extrem de violent. Din maşină, camionul a ricoşat în parapetele de protecţie al viaductului. Gardul de protecţie nu a rezistat.

  • Bogdan Maxim, șef Serviciu Rutier Sibiu: Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 1, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig. Coleziune între autocamion şi autoturism, urmată de căderea în gol, în afara părţii carosabile, pe ampriza căii ferate. 
  • Martor: Era curbă la stânga, i-a explodat roata camionului, s-a rostogolit peste maşină camionul şi a căzut peste pod.

România a înregistrat anul trecut 81 de decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuitori, locul doi în Europa după Bulgaria, care are un deces în plus faţă de noi. Cele două ţări au cele mai ridicate rate ale mortalităţii în 2023, aproape dublu faţă de media din Uniunii Europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul accidentului teribil din Sibiu a fost filmat. Imagini dramatice cu impactul în care au murit 3 oameni