Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bunic dat dispărut în Cluj, găsit după 24 de ore în mijlocul unui câmp. A stat o noapte întreagă în frig şi ploaie

Deznodamant fericit în cazul unui bătrân din localitatea Nireș, județul Cluj, care a dispărut de acasă duminică dimineață. Bunicul de 83 de ani a fost găsit teafăr, astăzi, după 24 de ore de căutări. 

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 12:47

Bunic dat dispărut în Cluj, găsit după 24 de ore în mijlocul unui câmp. A stat o noapte întreagă în frig şi ploaie Bunic dat dispărut în Cluj, găsit după 24 de ore în mijlocul unui câmp. A stat o noapte întreagă în frig şi ploaie

Bărbatul în vârstă de 83 de ani, din localitatea Nireș, județul Cluj, a dispărut de acasă duminică dimineață. Familia a dat alerta la 112 și, imediat, au început căutările, inclusiv cu ATV-urile. 

Bătrânul a stat o noapte întreagă în frig şi ploaie

A fost găsit teafăr, după 24 de ore, în mijlocul unui câmp, la aproximativ 2 km depărtare de casă. 

Articolul continuă după reclamă

"În cursul dimineții de astăzi, 7 octombrie a.c., bărbatul a fost depistat în extravilanul localității Nireș, comuna Mica, într-o zonă cu vegetație. Din primele verificări, acesta nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijirile necesare. Mulțumim pentru sprijinul acordat!", au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Din primele informații, bătrânul și-a petrecut noaptea în câmp, sub cerul liber, pe ploaie și în frig, într-o zonă greu accesibilă. E posibil ca bărbatul să nu îşi mai fi amintit drumul spre casă. El a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Evenimente » Bunic dat dispărut în Cluj, găsit după 24 de ore în mijlocul unui câmp. A stat o noapte întreagă în frig şi ploaie