Antena Meniu Search
x

Bunică snopită cu bâta de nepotul beat, într-un sat din Vâlcea. Biata femeie a fost salvată de vecini

Cruzime fără margini într-o comună din Vâlcea. O femeie care obținuse un ordin de protecție împotriva nepotului violent, a ajuns să sune din nou la poliție pentru a-l reclama, dupa ce tânărul a încălcat restricția. În urmă cu două zile, individul o lovise pe bunica lui în mod repetat cu o bâtă, femeia de 68 de ani fiind salvată din mâinile nepotului de vecini.

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 13:40

Bunică snopită cu bâta de nepotul beat, într-un sat din Vâlcea. Biata femeie a fost salvată de vecini - Profimedia / imaginie ilustrativă

Polițiștii din Călimănești, județul Vâlcea, au reținut un tânăr de 25 de ani pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bunică bătută de nepot cu bâta, într-o casă din Vâlcea

Miercuri, o femeie în vârstă de 68 de ani a fost bătută de către nepotul său. Polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 25 de ani, beat, a lovit-o pe bunica sa, în repetate rânduri, cu o bâtă, relatează Mediafax. De asemenea, i-a adresat amenințări cu moartea, iar în momentul în care mai mulți vecini au intervenit a manifestat un comportament agresiv, verbal, la adresa acestora. A fost emis ordin de protecție provizoriu, însă în aceeași zi tânărul a mers din nou la locuința femeii, din comuna Berislăvești, județul Vâlcea, unde ar fi încercat să intre în casă, încălcând ordinul.

Tânărul este prezentat vineri instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bunică snopită cu bâta de nepotul beat, într-un sat din Vâlcea. Biata femeie a fost salvată de vecini