Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Buzău i-a violat soţia unui prieten, în contul unei datorii. Intrat în casă, l-a făcut KO pe soţ şi a intrat peste femeie, care dormea

Un tânăr de 35 de ani, din Buzău, a fost reţinut de poliţişti, după ce, într-o singură seară, a comis o serie de fapte care au speriat judeţul. Bărbatul s-a hotărât să îşi recupereze datoriile, aşa că a mers, în miez de noapte, la cei care îi datorau bani şi le-a cerut sumele împrumutate.

de Cristian Ionescu

la 02.02.2019 , 15:53

Un tânăr din Buzău i-a violat soţia unui prieten, în contul unei datorii. Intrat în casă, l-a făcut KO pe soţ şi a intrat peste femeie, care dormea

Un tânăr de 35 de ani, din Buzău, a fost reţinut de poliţişti, după ce, într-o singură seară, a comis o serie de fapte care au speriat judeţul.

Bărbatul s-a hotărât să îşi recupereze datoriile, aşa că a mers, în miez de noapte, la cei care îi datorau bani şi le-a cerut sumele împrumutate.

Un prieten nu a avut să-i dea banii în noaptea respectivă

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul s-a dezlănțuit aseară, după ce a petrecut cu un prieten și și-a adus aminte că acesta îi datorează niște bani şi l-a luat la bătaie.

Pe acelaşi subiect

Apoi, şi-ar fi adus aminte de o altă datorie, pe care un alt cunoscut o avea la el, aşa că s-a dus la respectivul bărbat acasă.

Intrat în casă, tânărul l-a făcut KO pe prietenul său, l-ar fi jefuit și apoi a intrat în cameră peste soţia tânărului, pe care a violat-o.

După ce a buzat-o pe femeie, a luat-o cu el şi a dus-o la Sinaia

Poliţiştii buzoieni au stabilit că bănuitul s-a deplasat, împreună cu victima, în Sinaia.

Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, bărbatul de 35 de ani a fost depistat în Sinaia.

Datorită intervenţiei Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a fost ridicat dintr-o unitate de cazare din staţiune, unde se cazase împreună cu femeia de 26 de ani.

Tânărul care i-a violat iubita prietenului pentru o datorie a fost arestat în urmă cu puţin timp.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Buzău i-a violat soţia unui prieten, în contul unei datorii. Intrat în casă, l-a făcut KO pe soţ şi a intrat peste femeie, care dormea