Antena Meniu Search
x

Cadavru carbonizat, descoperit în incineratorul de deșeuri de la Brazi, la mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului. Pompierii încă acţionează la faţa locului

Un cadavru carbonizat a fost descoperit în incineratorul de deșeuri de la Brazi, la mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului.

de Monica Palade

la 03.06.2021, 09:31

Cadavru carbonizat, descoperit în incineratorul de deșeuri de la Brazi, la mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului. Pompierii încă acţionează la faţa locului

Intervenţia pompierilor prahoveni în zonă continuă. Aceştia au găsit cadavrul persoanei, despre care se presupune că ar fi pus focul. 

”Se dă în continuare cu apă, iar în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranţă arde mocnit pe dedesubt, acolo unde nu avem acces să ajungem cu apă. Colegii au pătruns în zona afectată, acolo unde am presupus că poate fi persoana şi au găsit-o”, transmite ISU Prahova.

Conform ISU Prahova, în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranţa arde mocnit pe dedesubt, unde pompierii nu au acces să ajungă cu apă, ceea ce face necesară prezenţa acestora în continuare.

Echipele de intervenţie au pătruns în zona afectată, şi au găsit persoana care se presupune că s-ar fi aflat la originea incendiului.

Pe acelaşi subiect

Un incendiu periculos

Reamintim că un incendiu violent a izbucnit miercuri dimineaţa la un incinerator de deşeuri medicale din judeţul Prahova! Localnicii au primit şi mesaje de RO-ALERT pentru a-şi închide geamurile, din cauza degajărilor mari de fum. Un alt incendiu, la acelaşi depozit, a avut loc în luna aprilie. Atunci, Garda de Mediu Prahova a amendat societatea cu 40 de mii de lei.

Hala de 4000 de metri pătraţi care ars în totalitate aparţine firmei ce deţine singurul incinerator de deşeuri periculoase din zona sud-muntenia. Societatea comercială urma să-şi redeschidă activitatea în scurtă vreme.

Incineratorul deţine autorizaţie de securitate la incendiu din anul 2011, cu obiect de activitate ”hală incinerator deşeuri periculoase”.

”Din declaraţiile paznicului parcului industrial Brazi, un angajat al societăţii Eco Burn a intrat în incinta parcului minţind ca îşi lasă bicicleta şi pleacă în cursă cu un şofer. În scurt timp, a izbucnit incendiul şi paznicul a telefonat la ISU anunţând incidentul. Menţionăm ca angajatul S.C. a pătruns în mod ilegal în incinta parcului industrial Brazi şi a Societăţii Eco Burn, în afara orelor de program şi fără acordul societăţii.  La faţa locului a lăsat o bicicletă în scopul inducerii ideii de sinucidere, fapt confirmat şi din declaraţiile tatălui său care a precizat organelor abilitate ca a fost informat de S.C. ca se va sinucide”, a transmis ulterior societatea care operează incineratorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cadavru carbonizat, descoperit în incineratorul de deșeuri de la Brazi, la mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului. Pompierii încă acţionează la faţa locului