Antena Meniu Search
x

Cadavrul din fântână al bărbatului care şi-a ucis iubita cu o rangă, descoperit de un localnic. Poliţiştii l-au căutat timp de 18 zile

După aproape trei săptămâni de la momentul în care şi-ar fi omorât cu brutalitate concubina, bărbatul din Galaţi, căutat zi şi noapte de poliţişti a fost găsit mort într-o fântână dezafectată din comună. 

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 08:03

Vezi și

Pe 27 octombrie, bărbatul şi-a omorât în bătaie concubina, chiar în curtea casei. După ce a realizat ce a făcut, a sărit gardul în curtea şcolii, apoi s-a făcut nevăzut. Imediat a fost dată alerta şi mai mulţi poliţişti au demarat căutările.

Existau informaţii încă de la început că se ascunde undeva în pădurile din zonă. Au fost folosiţi câini de urmă şi mai multe zile la rând, poliţiştii au luat la pas pădurile. Au şi găsit la un moment dat un adăpost improvizat şi mai multe resturi de ţigară, semne clare că bărbatul a trecut pe acolo. 

Ieri a fost cadavrul lui într-o fântână. Descoperirea a fost făcută de un localnic. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre autorul crimei din 27 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cadavrul din fântână al bărbatului care şi-a ucis iubita cu o rangă, descoperit de un localnic. Poliţiştii l-au căutat timp de 18 zile