Antena Meniu Search
x

Caii dresaţi au făcut spectacol la "Zilele Ecvestre de la Gheorgheni"

Cascadorii, sărituri peste obstacole şi acrobaţii executate de cai. Sunt doar câteva din momentele speciale pe care le-au urmărit cu sufletul la gură sute de harghiteni. Au început "Zilele Ecvestre de la Gheorgheni", unde mai mulţi cai dresaţi oferă un spectacol inedit

Vezi și

Cascadorii, sărituri peste obstacole şi acrobaţii executate de cai. Sunt doar câteva din momentele speciale pe care le-au urmărit cu sufletul la gură sute de harghiteni. Au început "Zilele Ecvestre de la Gheorgheni", unde mai mulţi cai dresaţi oferă un spectacol inedit

Înhămaţi la trăsuri, mândri, dichisiţi cu accesorii colorate, caii îşi fac intrarea în concurs pe muzică de fanfară. Sute de oameni sunt nerăbdători să vadă ce ştiu să facă participanţii.

O tânără din Slovacia uimeşte toate privirile. Partenerii ei de concurs execută mişcări mai puţin obişnuite unui exemplar din specia lor. Pentru efortul lor se mulţumesc cu o simplă îmbrăţişare.

Publicul s-a bucurat să vadă acrobaţii numeroase pe durata concursului. Evenimentul a oferit şi un spectacol cu dansuri tradiţionale.

Zilele ecvestre de la Gheorgheni au devenit o tradiţie pentru localnici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Caii dresaţi au făcut spectacol la "Zilele Ecvestre de la Gheorgheni"