Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul unui bolid, filmat cum târăşte un câine cu maşina pe străzile din Oradea. Martorii fac declaraţii şocante: "Făcea ture pe centură!" (Video)

Scene şocante suprinse pe străzile din Oradea, duminică seară. Aflat la volanul unei maşini de teren, un şofer a fost filmat în timp ce târa un câine legat de autoturism.

de Redactia Observator

la 04.06.2018 , 14:01

Şoferul unui bolid, filmat cum târăşte un câine cu maşina pe străzile din Oradea. Martorii fac declaraţii şocante: "Făcea ture pe centură!" Şoferul unui bolid, filmat cum târăşte un câine cu maşina pe străzile din Oradea. Martorii fac declaraţii şocante: "Făcea ture pe centură!"

Scene şocante suprinse pe străzile din Oradea, duminică seară. Aflat la volanul unei maşini de teren, un şofer a fost filmat în timp ce târa un câine legat de autoturism.

Bărbatul, un orădean în vârstă de 49 ani, s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor.

"Suspectul a fost depistat la ora 23.30 pe Calea Aradului din Oradea de poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.

Articolul continuă după reclamă

A fost identificat ca fiind un bărbat în  vârstă de 49 ani, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor", a declarat, luni, pentru ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Şoferul a fost audiat de poliţişti, în cursul nopţii, şi, potrivit surselor citate de presa locală, bărbatul ar fi spus că a lovit animalul pe şoseaua de centură, a tras pe dreapta însă, între timp, câinele a mai fost izbit şi de un TIR.

Potrivit aceloraşi surse, omul le-ar fi declarat oamenilor legii că a vrut să ducă animalul la Poliţie, ca să fie identificat şi să-i găsească animalului stăpânul, dar n-a vrut să-şi murdărească maşina. Aşa că l-a legat de maşină!

Într-o filmare publicată de bihoreanul.ro, se vede cum şoferul unui Subaru Forester cu numere roşii are legat după el cu sfoară un câine care nu mişcă.

Sursa video: ebihoreanul.ro

"Pur şi simplu făcea ture pe centură!"

Unul dintre cei care au văzut cum şoferul târăşte cu maşina câinele spune că l-a urmărit pe individ, care, la un moment dat, a pornit avariile şi circula cu 70-80 km/oră.

"Este inacceptabil aşa ceva, pur şi simplu făcea ture pe centură! L-am depistat pe centură în timp ce se îndrepta spre pe podul înspre Cihei. A oprit înainte să urce pe pod, câinele era deja legat, după care s-a îndreptat înspre Auchan.

Numărul de pe faţă era dat jos, maşina nu avea urme de lovire, cum a declarat omul. La un moment dat, a pornit avariile şi circula cu 70-80 km/oră.

L-am urmărit cu maşina până a ajuns Poliţia. Trei maşini l-am blocat, dar lui nu i se părea că a făcut ceva greşit", a declarat martorul, potrivit ebihoreanul.ro.

Şoferul, Gabriel Onaca, s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Şoferul unui bolid, filmat cum târăşte un câine cu maşina pe străzile din Oradea. Martorii fac declaraţii şocante: "Făcea ture pe centură!" (Video)