Antena Meniu Search
x

Video Câini uciși fără milă la Galați. Animalele ar fi fost otrăvite și lovite intenționat cu mașina. Gestul îngrozitor, filmat de camerele de supraveghere din oraș

Anchetă la Galaţi, după ce mai mulţi câini ar fi fost ucişi în mod cumplit. Atenţie, informaţii cu puternic impact emoţional! Animalele ar fi fost otrăvite, iar unele dintre ele lovite intenţionat cu maşina. Gestul oribil a fost surprins pe camerele de supraveghere din mai multe zone ale oraşului.

de Adrian Obreja

la 06.02.2024, 13:37

Vezi și

Poliția animalelor din Galați s-a autosesizat în urma unor postări pe rețelele de socializare, este vorba despre mai multe imagini, surprinse inclusiv de camerele de supraveghere, greu de descris, în care vedem cum o mașină lovește în plin trei câini, iar unul nu se mai ridică.

Cei care au postat imaginile susțin că, inițial, șoferul mașinii din imagini a otrăvit cei trei câini pe o stradă, la intrarea în oras, pe domeniul privat al unui garaj, cu Furadan, iar apoi l-a lovit pe unul dintre căței cu mașina.

De altfel, autorii postării îi roagă pe toți iubitorii de animale din zonă și nu numai să ajute cu informații pentru identificarea mașinii respectiv a șoferului. Polițiștii gălățeni s-au autosesizat in acest caz și caută șoferul pentru a se lămuri ce s-a întâmplat și a lua măsurile impuse de lege. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Câini uciși fără milă la Galați. Animalele ar fi fost otrăvite și lovite intenționat cu mașina. Gestul îngrozitor, filmat de camerele de supraveghere din oraș