Antena Meniu Search
x

Video Cal rătăcit printre mașini pe Autostrada Soarelui, căprioară pierdută printre blocuri în Florești: "A apărut frumusețea asta între betoane"

Mai mulţi şoferi care au circulat cu mașinile, ieri, pe Autostrada Soarelui au avut de-a face cu un participant la trafic mai puţin obişnuit. Un cal în toată splendoarea lui a fost surprins între localităţile Fundulea şi Drajna, pe sensul spre Constanţa.   Calul a fost filmat de șoferi între Fundulea şi Drajna, iar căprioara s-a rătăcit în drumul spre casă printre blocurile din Floreşti | VIDEO 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 14:45

Vezi și

Animalul, vizibil speriat, încearcă la un moment dat să traverseze, moment în care cei care îl filmează decid să oprească maşina şi să sune la 112 pentru a salva animalul. 

Căprioară fotografiată printre blocuri, în Florești

Nu este însă singura vietate... nelalocul ei. O căprioară a fost fotografiată printre blocuri în Floreşti, cea mai mare comună din Cluj şi din ţară. Vorbim despre o zonă aflată în apropierea unei păduri, aşa că cel mai probabil animalul s-a pierdut între maşini şi betoane în drumul spre casă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cal rătăcit printre mașini pe Autostrada Soarelui, căprioară pierdută printre blocuri în Florești: "A apărut frumusețea asta între betoane"