Antena Meniu Search
x

Video Calificarea României la Euro 2024, motiv de petrecere. Centrul Vechi al Capitalei a răsunat de strigătele de bucurie ale suporterilor

Echipa naţionalei de fotbal a României a reuşit, după opt ani, calificarea la Campionatul European! Iar asta a fost motiv de mare bucurie pentru suporteri. În Centrul Vechi al Capitalei a fost o noapte de distracţie, după victoria în faţa Israelului. Este al șaselea Campionat European din istorie la care participă şi ţara noastră.

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 11:30

Vezi și

România - Israel. Un meci pe care cu siguranţă suporterii noştri nu îl vor uita mult timp de acum înainte. Milioane de fani ai "Tricolorilor" au fost aseară alături de echipa lor. După ce au trăit cu sufletul la gură cele 90 de minute, microbiștii au avut și motiv de bucurie. România a învins Israelul, cu scorul de 2-1. În cinstea victoriei suporterii au petrecut până în zori.

Centrul Vechi al Capitalei, plin de suporteri care au sărbătorit victoria României

Reporter Observator: Microbiştii nu au ţinut cont de frigul de afară şi au venit în Centrul Vechi pentru a sărbători calificarea echipei naţionale la Campionatul European de fotbal, care va avea loc anul viitor. 

Bărbat: Mai ales după ce au dat primul gol, în primele cinci minute, nu ne aşteptam să câştigăm meciul acesta.

Pe acelaşi subiect

De succesul echipei naţionale s-au bucurat chiar şi suporterii străinii

Emoţiile suporterilor pentru echipa naţională nu au trecut. România urmează să îşi afle adversara la Euro 2024 pe 2 decembrie, după tragerea la sorţi de la Hamburg. Fanii sunt însă optimişti.

Bărbat: Suntem invincibili, nu avem comparaţie! Trecem peste orice! 

Bărbat: Eu cred că dacă jucăm împotriva Portugaliei şi scoatem măcar un egal, cel puțin, o să ne calificăm mai departe, cel puţin până în optimile de finală.

Bărbat: Ar trebui să jucăm cu Franţa ca să ne luăm revanşa de Euro trecut. 

Ultima dată când România a reuşit să se califice la un Campionat European a fost în anul 2016. Acesta este al 6-lea turneu din istorie pentru "tricolori".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Calificarea României la Euro 2024, motiv de petrecere. Centrul Vechi al Capitalei a răsunat de strigătele de bucurie ale suporterilor