Antena Meniu Search
x

Elvețienii ne mulțumesc în limba română după ce am bătut Israel. Reacția rivalilor din grupă după calificarea la Euro 2024

Chiar dacă n-a reușit să învingă Kosovo, Elveția a profitat de victoria României în meciul cu Israel. Elvețienii au reușit să se califice la Euro 2024 datorită rezultatului Israel - România 1-2 și ne-au adresat mulțumiri chiar în limba română.

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 10:39

Elvețienii ne mulțumesc în română după ce am bătut Israel. Reacția rivalilor din grupă după calificarea la Euro 2024
Elvețienii ne mulțumesc în română după ce am bătut Israel. Reacția rivalilor din grupă după calificarea la Euro 2024 - Profimedia

"European, venim! Dar nu reușim să învingem nici o echipă de mâna a treia, Kosovo, așa că avem o calificare fără euforie. Putem spune un singur lucru: mulțumim, România! Danke!", a scris Blick.

"Am obținut biletele la Euro grație victoriei pe care România a reușit-o cu Israel"

"Chiar și după nașterea cu forcepsul, bebelușii frumoși pot vedea lumina zilei. Această campanie de calificare a fost un fel de naștere cu forcepsul. Până la urmă, am obținut biletele grație victoriei pe care România a reușit-o cu Israel.

Euforie? E departe, tare departe. Prestația cu Kosovo, o echipă extrem de limitată? Evoluțiile acestei naționale? Departe, departe de a fi bune", au adăugat elvețienii.

Pe acelaşi subiect

Ce reacție au avut maghiarii după calificarea României

Din cauza războiului izbucnit în Israel, meciul de aseară a avut loc în Ungaria, la Felcsut. Deși Ungaria a obținut calificarea la Euro 2024, a ținut să facă o serie de remarci la adresa României, susținând că Israel a fost în dezavantaj, din cauză că partida nu s-a putut juca la ei acasă.

"Pancho Arena a fost gazda unui meci important. Din cauza conflictului armat, la Felcsut s-a jucat Israel – România.

Este clar că dacă partida s-ar fi jucat în Israel, zeci de mii de oameni ar fi susținut echipa națională, dar se poate spune au găsit o gazdă potrivită în Ungaria. Mulți oameni au venit din Israel pentru acest meci, alții au venit cu mașina din Austria sau din Varșovia să-și vadă favoriții", au scris maghiarii, potrivit Nemzeti Sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Elvețienii ne mulțumesc în limba română după ce am bătut Israel. Reacția rivalilor din grupă după calificarea la Euro 2024