Antena Meniu Search
x

Video Călugărul care a snopit în bătaie un călător, într-un autobuz din Constanța, e de negăsit. Nici Arhiepiscopia Tomisului nu știe cine e

Imagini şocante surprinse într-un autobuz din Constanţa. Un bărbat îmbrăcat în haine de călugăr loveşte cu sălbăticie un pasager. Bătaia a fost observată de şofer, care a oprit în staţie şi i-a dat jos pe amândoi. Arhiepiscopia Tomisului se dezice de agresor şi susţine că nu este un om al bisericii. Poliţia încă încearcă să-i dea de urme. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 11.01.2024, 21:48

Vezi și

Imaginile halucinante sunt filmate într-un mijloc de transport în comun care traversează toată Constanţa până în faleza de nord a oraşului. Totul s-a întâmplat la o oră târzie, când nu erau mulţi pasageri. Călugărul loveşte cu furie un bărbat, atât cu pumnii, cât şi cu picioarele până victima ajunge întinsă pe podea, fără ca cineva să intervină.  

Scandalul dintre cei doi s-a stins abia când autobuzul a oprit în staţie, iar angajatul firmei de transport în comun i-a despărţit.

Victima ar fi sunat la 112 imediat după ce a scăpat de călugărul-bătăuş

  • Cristina Niţă, reporter Observator: După ce l-a bătut pe bărbatul de 38 de ani, călugărul din autobuz aici, în staţia de la Palatul Copiilor şi s-a făcut nevăzut. 

Arhiepiscopia Tomisului susţine că agresorul nu face parte din clerul bisericesc sau din cinul monahal. Şi Patriarhia încearcă să afle dacă bărbatul din imagini este cu adevărat... călugăr. Deocamdată nu se cunosc motivele conflictului, dar se pare că ambii bărbaţi erau sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Călugărul care a snopit în bătaie un călător, într-un autobuz din Constanța, e de negăsit. Nici Arhiepiscopia Tomisului nu știe cine e