Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un călugăr snopeşte în bătaie un bărbat, într-un autobuz în Constanţa. Doar şoferul a reuşit să-i despartă

Incident violent surprins de pasageri într-un autobuz din Constanţa. Un bărbat îmbrăcat în haine de călugăr a snopit în bătaie un călător. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.01.2024, 14:10

Vezi și

Pe imaginile surprinse de un călător se poate observa cum călugărul se năpusteşte asupra bărbatului de 38 de ani şi îl loveşte în repetate rânguri cu pumnii şi picioarele. Totul ar fi pornit de la un schimb dur de replici iar bătaia s-a terminat abia după ce şoferul a intervenit şi i-a dat jos din autobuz pe cei doi.

Reprezentaţii Arhiepiscopiei Tomisului spun că persoana din filmare nu face parte din clerul bisericesc şi nici nu ştiu dacă aparţin unei alte eprahii din ţară dar susţin că folosirea uniformei şi exercitarea meseriei fără drept sunt pedepsite de lege. De cealaltă parte poliţiştii au făcut verificări şi cercetări, au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi acum îl caută pe bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un călugăr snopeşte în bătaie un bărbat, într-un autobuz în Constanţa. Doar şoferul a reuşit să-i despartă