Antena Meniu Search
x

Video Camelia Tişe, fosta soţie a şefului CJ Cluj, Alin Tişe, a murit. Ipotezele luate în calcul de anchetatori

Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Camelia Tişe, a fost găsită fără suflare în casă. Avea doar 47 de ani şi nu suferea de nicio problemă de sănătate. Poliţiştii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a unei supradoze de medicamente. Camela Tişe trecuse în 2018 printr-un divorţ greu şi pierduse inclusiv custodia copilului. 

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 17:11

Vezi și

În jurul orei 8 dimineaţa, menajera Cameliei Tişe a intrat în apartament. Femeia a avut un şoc şi a sunat imediat la 112. Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean era moartă de câteva ore, au stabilit medicii. 

Camelia Tişe a trecut printr-un divorţ în 2018, în urma căruia a pierdut custodia fiului său

Alex Prunean, reporter Observator: Criminaliştii se află de câteva ore în apartamentul femeii aflat la etajul 12, din această clădire, unde are şi biroul notarial. Anchetatorii răscolesc întreaga locuinţă pentru a căuta indicii, care să-i ajute să reconstituie ultimele ore din viaţa acesteia. 

Vecină: Să ştii că nu am văzut-o de săptămâna trecută. Cred că a fost plecată că maşina ei numai acum a apărut, de vreo două-trei zile. 

Pe acelaşi subiect

Camelia Tişe locuia singură de câţiva ani, după ce a trecut printr-un divorţ greu în 2018. A urmat apoi un proces răsunător, în urma căruia a piedut custodia fiului. 

Psiholog - Lenke Iuhoş: Este o durere imensă deoarece este vorba despre o legătură între copil şi mamă, este un ataşament care apare în timpul naşterii.

Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Sunt voci care spun că femeia ar fi fost extrem de afectată de divorţ şi s-ar fi plâns de mai multe ori că se simte singură. Poliţiştii nu exclud acum nicio variantă. Se ia în calcul inclusiv o supradoză de medicamente, după ce în casă ar fi fost găsite mai multe cutii de pastile. 

Andreea Vişan, IPJ Cluj-Napoca: În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Anchetatorii şi apropiaţii aşteaptă acum rezultatele autopsiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Camelia Tişe, fosta soţie a şefului CJ Cluj, Alin Tişe, a murit. Ipotezele luate în calcul de anchetatori