Antena Meniu Search
x

Video Medicul clujean Bebe Lumezeanu, dispărut în râul Someş, a fost găsit mort de scafandri. Doctorul plecase acum 2 zile la pescuit, în apropierea casei

Medicul dispărut pe râul Someş a fost găsit de scafandrii, fără viaţă, în această dimineaţă. Doctorul radiolog în vârstă de 65 de ani plecase la pescuit. Soţia lui a dat alarma la 112, după ce a văzut că bărbatul nu se mai întoarce acasă... Scafandrii l-au căutat zi şi noapte în apele reci ale râului. 

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 13:46

Vezi și

Bebe Lumezeanu, un reputat medic radiolog de la spitalul din Gherla, a plecat la pescuit pe râul Someşul Mic sâmbătă dimineaţă, aproape de casa unde locuieşte. Cum seara nu s-a mai întors, la lăsarea întunericului soţia a sunat la 112. 

Andreea Vişan, IPJ Cluj: În jurul orei 19,30, poliţia municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi căzut în râul Someş în interiorul municipiului Gherla. La faţa locului au fost trimise echipaje de la ISU Cluj alături de poliţişti de la structura de Ordine Publică. 

Salvatorii l-au căutat nopte şi zi

Imediat au început căutările - poliţişti şi pompieri voluntari au ieşit în misiune pe întuneric. 

Paul Olar, pdc ISU Cluj: Căutările au început aseară şi au fost reluate în această dimineaţă. Misiunea este una dificilă din cauza curneţilor puternici şi a terenului accidentat. 

La locul de pescuit au fost găsite doar undiţele şi au fost identificate urme în pământul moale care i-au făcut pe pompieri să creadă că medicul ar fi alunecat în apă. Din păcate, coşmarul familiei s-a adeverit. Corpul neînsufleţit al medicului a fost găsit după două zile de căutări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Medicul clujean Bebe Lumezeanu, dispărut în râul Someş, a fost găsit mort de scafandri. Doctorul plecase acum 2 zile la pescuit, în apropierea casei