Antena Meniu Search
x

Galerie foto Camion încărcat cu ulei, răsturnat pe DN 2A în Constanţa. Şoferul a refuzat transportul la spital. Circulaţia, alternativă pe un fir

Un autotren încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat pe DN 2A, în Constanţa. Un sens de circulaţie este blocat, traficul desfăşurându-se alternativ, pe celălalt sens. Şoferul a refuzat transportul la spital, primind îngrijiri la faţa locului.

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 10:09

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 2A Constanţa-Hârşova, la ieşire din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, un autotren încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat luni dimineaţa, blocând un sens de deplasare.

"Pe DN 2A Constanţa-Hârşova, la ieşire din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, un autotren încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând un sens de deplasare", precizează Centrul Infotrafic.

Astfel, traficul rutier în zonă se desfăşoară alternativ, pe un fir, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 60 de minute.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de intervenţie şi un echipaj SMURD. Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Camion încărcat cu ulei, răsturnat pe DN 2A în Constanţa. Şoferul a refuzat transportul la spital. Circulaţia, alternativă pe un fir