Antena Meniu Search
x

Video Cântăreţul de manele Babasha, invitat de Coldplay pe scenă. O parte din public a început să-l huiduie

Cântăreţul de manele Babasha a fost invitat pe scenă în timpul concertului Coldplay de pe Arena Naţională din Bucureşti. Deşi artistul a spus la început "În seara asta încercăm să spargem niște bariere", momentul său nu a fost bine primit de publicul care a început să-l huiduie.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 22:34

Babasha a început să fie huiduit de fanii Coldplay imediat ce a urcat pe scenă şi a început să cânte o melodie care se află, în prezent, în trending pe YouTube. Cu toate acestea, artistul şi-a dus la bun sfârşit momentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock alternativ şi piano rock din lume. A vândut peste 50 de milioane de albume și este cunoscută pentru melodii precum: "Speed of Sound", "Clocks" și "Viva la Vida".

Biletele la Coldplay s-au epuizat cât ai fredona un refren. Pe site-urile de profil se revând la suprapreţ cu sute sau chiar mii de euro. Cei mai înfocaţi fani care nu au prins bilete in România nu s-au lăsat descurajaţi: au căutat la agenţile de turism pachete peste hotare. Ungaria, Roma sau Berlin sunt cele mai căutate destinaţii pentru un concert memorabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » Cântăreţul de manele Babasha, invitat de Coldplay pe scenă. O parte din public a început să-l huiduie