Antena Meniu Search
x

Video Cântăreţul Guess Who, prins drogat la volan. Acesta ar fi consumat cocaină înainte să fie oprit de poliţişti, în Capitală

Cântăreţul Guess Who a fost prins drogat cu cocaină la volan de poliţiştii din Capitală. Potrivit surselor Observator, acesta se afla în zona Piaţa Victoriei atunci când a fost oprit pentru control, iar în urma testării cu aparatul drugtest, a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive. 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 16:58

Vezi și

Cântăreţul a fost oprit de poliţişti în jurul orei 13:30, în zona Piaţa Victoriei. În urma testării cu aparatul drugtest, acesta a ieşit pozitiv şi a fost condus la INML pentru analize. Potrivit surselor Observator, substanţa consumată de acesta ar fi cocaină.  

"La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un  dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări  IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal", au transmis poliţiştii din Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cântăreţul Guess Who, prins drogat la volan. Acesta ar fi consumat cocaină înainte să fie oprit de poliţişti, în Capitală