Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr caporal din Constanţa găsit împuşcat în cap în unitatea militară, cu arma din dotare

Un caporal de la Unitatea Militară Mamaia Sat a fost găsit împuşcat în cap, cu arma din dotare, în timpul serviciului. Bărbatul de 36 de ani, din Năvodari executa serviciul în postul de santinelă.

de Redactia Observator

la 27.05.2018 , 20:03

Caporal din Constanţa găsit împuşcat în cap, cu arma din dotare, în timpul serviciului Caporal din Constanţa găsit împuşcat în cap, cu arma din dotare, în timpul serviciului - Observator

Un caporal de la Unitatea Militară Mamaia Sat a fost găsit împuşcat în cap, cu arma din dotare, în timpul serviciului. Bărbatul de 36 de ani, din Năvodari executa serviciul în postul de santinelă, scrie presa locală.

Pricop Ionel a fost găsit de personalul unitatii, care a anunțat imediat serviciul unic de urgență 112, iar echipajul medical chemat la fața locului a constatat decesul militarului.

Conform procedurilor, cazul e cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar.

Articolul continuă după reclamă

Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unității s-a constituit o comisie administrativă, condusă de șeful de stat major al Centrului 110 Comunicații și Informatică.

Militarul, în vârstă de 36 de ani, era necăsătorit, angajat al M.Ap.N. din 2004 și nu a participat la misiuni in teatrele de operatii. La ultima testare psihologică susținută în anul 2018,  militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tânăr caporal din Constanţa găsit împuşcat în cap în unitatea militară, cu arma din dotare