Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Operaţiune de salvare pe râul Olt. O căprioară a fost salvată de la moarte de pompierii din Făgăraş (Video)

Operaţiune de salvare pe râul Olt, în zona barajului Voila din apropiere de Făgăraş. O căprioara a fost salvată de la moarte de pompieri.

de Redactia Observator

la 10.05.2018 , 15:38

Caprioara a fost salvata de pompierii din Fagaras din apele raului Olt Caprioara a fost salvata de pompierii din Fagaras din apele raului Olt - ISU Brasov

Operaţiune de salvare pe râul Olt, în zona barajului Voila din apropiere de Făgăraş. O căprioara a fost salvată de la moarte de pompieri.

"Un pui de căprioară care a ajuns în apele Oltului, în zona barajului Voila, a fost salvată de colegii mei. Pentru că era rănit la un picior, puiul de căprioară a fost predat unui medic veterinar. Salvarea puiului de căprioară s-a făcut cu ajutorul unei bărci pneumatice", a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Articolul continuă după reclamă

Şi în luna martie, pompierii din oraşul Zărneşti au salvat un pui de căprioară rănit, care căzuse în apele pârâului Râul din localitate.

Căprioara se adăpostise sub un pod, când a fost observată de un localnic care a sunat la 112.

Puiul de căprioară a fost  preluat de un medic veterinar pentru îngrijirea rănilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Operaţiune de salvare pe râul Olt. O căprioară a fost salvată de la moarte de pompierii din Făgăraş (Video)