Antena Meniu Search
x

Tânăr prins în flagrant cu 4.5 kg de cocaină și 8 de heroină, sub torpedou (Video)

Poliștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, în cooperare cu procurorii DIICOT, au surprins în flagrant un tânăr ce încerca să introducă în țară, în interiorul unei mașini, 4.5 kilograme de cocaină și 8 kilograme de heroină. Valoarea de piață a stupefiantelor este de peste un milion de euro.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.06.2020, 17:13

Tânăr prins în flagrant cu 4.5 kg de cocaină și 8 de heroină, sub torpedou
Poliția Română a făcut o captură uriașă de droguri, în urma unui flagrant - captură video Poliția Română via Youtube
  • Câinii Poliției, imposibil de păcălit
  • Drogurile valorează peste 1 milion de euro

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, traficanții acționau pe ruta Belgia - România, drogurile urmând a fi vândute pe raza capitalei București și în județul Ilfov.

"La data de 15 iunie a.c., a fost surprins în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, în timp ce ar fi transportat în interiorul unei mașini, 4,5 kilograme de cocaină și 8 kilograme de heroină, ce s-ar fi aflat împachetate sub forma a 13 calupuri. Drogurile ar fi fost procurate din Belgia și ar fi fost transportate pe ruta Belgia – Franța – Austria – Ungaria - România și ar fi urmat să fie preluate, în țară, de un cetățean albanez", au transmis reprezentanții Poliției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Albanezul, în vârstă de 40 de ani, a fost surprins chiar în timp ce ar fi încercat să preia autoturismul în cauză.

Polițiștii au mai indisponibilizat 8.500 de lei, 500 de euro, trei telefoane mobile, precum și autoturismul folosit pentru a transporta drogurile.

Indivizii au fost duși la sediul DIICOT pentru audieri, iar bărbatul de 40 ani a fost reținut.

La acțiune au participat BCCO Oradea, Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Direcției Generală a Vămilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr prins în flagrant cu 4.5 kg de cocaină și 8 de heroină, sub torpedou (Video)