Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Carambol cumplit la Şcheia, în această dimineaţă! O tânără a murit, iar alte patru persoane sunt grav rănite după un impact violent între un TIR şi trei maşini

O tânără a murit, iar alte patru au ajuns la spital în urma unui accident grav produs în această dimineaţă la Şcheia, după un impact între un TIR şi 3 maşini.

de Redactia Observator

la 11.04.2018 , 08:24

Carambol cumplit la Şcheia, în această dimineaţă! O tânără a murit, iar alte patru persoane sunt grav rănite după un impact violent între un TIR şi trei maşini - Imagine ilustrativă

O persoană a decedat, iar alte patru au ajuns la spital în urma unui accident grav produs în această dimineaţă la Şcheia, după un impact violent între un TIR şi trei autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că accidentul a avut loc la ora 6.00, iar traficul în zonă este în continuare blocat.

Potrivit lui Găleată, carambolul s-a soldat cu cinci victime, dintre care trei încarcerate. Persoana decedată este o femeie de aproximativ 30 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

La faţa locului s-au deplasat militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava cu două autospeciale pentru descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple, precum şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Carambol cumplit la Şcheia, în această dimineaţă! O tânără a murit, iar alte patru persoane sunt grav rănite după un impact violent între un TIR şi trei maşini