Antena Meniu Search
x

Carmen Iohannis, imagini inedite alături de clasa bobocilor la care este dirigintă. Mesajul postat de Prima Doamnă, pe Facebook

Clipe emoționante pentru elevii clasei a IX-a E, de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, care, astăzi, au făcut cunoștință cu noua lor dirigintă, nimeni alta decât Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis, imagini inedite alături de clasa bobocilor la care este dirigintă
Carmen Iohannis, imagini inedite alături de clasa bobocilor la care este dirigintă - Facebook

Clipe emoționante pentru elevii clasei a IX-a E, de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, care, astăzi, au făcut cunoștință cu noua lor dirigintă, nimeni alta decât Carmen Iohannis.

"2019, an școlar de bun augur, D-lor, Dn-lor profesori si Dragilor elevi! Drum bun catre vastul univers al cunoașterii!", a scris pe Facebook soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Mesajul este însoţit de mai multe fotografii făcute alături de elevii din clasa la care este dirigintă. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Carmen Iohannis a preluat o nouă generație de elevi care încep liceul la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, după ce, vara aceasta, elevii pentru care era dirigintă au absolvit.

„E o zi specială astăzi, suntem cu multe emoții de toate părțile: și elevii, și părinți, și noi, o zi pe care probabil marea majoritate nu o vom uita. Cu astfel de zile de început de an pășim plini de optimism și sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspirațiile noastre sunt și mai înalte și sper ca în acest an să le atingem în cea mai mare măsură”, a spus Carmen Iohannis la deschiderea noului an şcolar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Carmen Iohannis, imagini inedite alături de clasa bobocilor la care este dirigintă. Mesajul postat de Prima Doamnă, pe Facebook