Antena Meniu Search
x

Carnagiu la Calafat. Soţ, soţie şi copiii de 10 şi 14 ani, morţi într-un groaznic accident (Video)

Un accident devastator a avut loc la Calafat, judeţul Dolj. O familie întreagă a murit, după ce şoferul unui Audi Q7 a pierdut controlul volanului şi a lovit remorca unui tractor parcat pe şosea.

Un accident devastator a avut loc la Calafat, judeţul Dolj. O familie întreagă a murit, după ce şoferul unui Audi Q7 a pierdut controlul volanului şi a lovit remorca unui TIR parcat pe marginea şoselei.

Din accident au rezultat 4 morţi. Soţul de 47 de ani, soţia de 38 de ani şi cei doi copii ai lor, un băiat de 10 ani şi o fetiţă de 14 ani.

"Duminică, 21 octombrie 2018, în jurul orei 02.00, un bărbat de 47 de ani din Maglavit, în timp conducea un autoturism pe DN 56, în afara localității Calafat, către Craiova, din cauza vitezei a pierdut controlul direcției și a intrat sub semiremorca unui TIR staționat, parțial în afara părții carosabile. Conducătorul auto și copiii săi, un băiat de 10 și o fată de 14 ani, alături de o femeie de 38 ani, și-au pierdut viața. Șoferul autotractorului este un cetățean bulgar de 50 de ani, care nu a fost rănit", precizează autorităţile.

Familia se îndrepta cu maşina spre Craiova, când, la un moment dat, şoferul pierde controlul volanului din motive încă necunoscute şi spulberă remorca unui tractor oprit pe şosea.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Carnagiu la Calafat. Soţ, soţie şi copiii de 10 şi 14 ani, morţi într-un groaznic accident (Video)