Antena Meniu Search
x

CARNAGIU PE AUTOSTRADĂ! Un şofer de TIR care a condus pe CONTRASENS a omorât trei oameni - FOTO/VIDEO

Trei oameni au murit, iar alţi cinci au fost răniţi, în urma unui grav accident rutier produs pe o autostradă de un şofer de TIR care a condus pe contrasens.

Trei oameni au murit, iar alţi cinci au fost răniţi, în urma unui grav accident rutier produs pe o autostradă de un şofer de TIR care a condus pe contrasens.

Carnagiul s-a produs pe autostrada A67 din Germania, în apropierea oraşului Rüsselsheim.

În urma impactului, atât TIR-ul, cât şi autoturismul au fost distruse în totalitate

Un polonez, aflat la volanul unui TIR, a condus pe autostradă, iar la un moment dat, pentru că era aglomerat, şoferul s-a decis să întoarcă. Astfel, el a întors pe autostradă şi a circula cu viteză pe contrasens.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, TIR-ul a spulberat două autoturisme, unul marca Skoda în care se aflau trei olandezi şi un BMW în care se aflau patru persoane.

Trei oameni au murit pe loc după ce maşina lor a fost spulberată de TIR-ul condus pe contrasens

În urma impactului devastator, cei trei oameni din Skoda au murit pe loc, maşina fiind transformată într-un morman de fiare.

La rândul său, şoferul de TIR a rămas încarcerat în cabină, fiind scos cu greu de echipajele de intervenţie şi transportat în stare gravă la spital.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să scoată cadavrele din maşina distrusă de TIR

Cei patru oameni aflaţi în BMW au scăpat cu viaţă în urma accidentului.

Traficul pe autostrada A67 a fost complet blocat timp de câteva ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » CARNAGIU PE AUTOSTRADĂ! Un şofer de TIR care a condus pe CONTRASENS a omorât trei oameni - FOTO/VIDEO