Antena Meniu Search
x

Video Cartier din Cluj, terorizat de un hoţ care nu poate fi prins. Jefuieşte casele chiar în timp ce poliţiştii iau probe

Într-un cartier de vile de lângă Cluj-Napoca, un hoţ se simte ca la el acasă. Se plimbă liniştit prin curţi şi intră peste proprietari în timp ce dorm. Nici măcar poliţiştii nu-l sperie. În timp ce anchetatorii luau amprente de la o casă spartă, individul încerca uşile altor locuinţe vecine. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 09.05.2022, 20:04

Vezi și

Camerele de supraveghere l-au surprins perfect acum câteva nopţi. Luminile de la intrare se aprind, iar pe fundal, se aude şi un câine lătrând, dar hoţul îşi vede liniştit de treabă. 

Proprietară: Ne-a fost spartă casa, ne-au fost furate bijuterii din casă, totul cu noi în casă, dormind la etaj, liniştiţi, cu doi copii mici în casă. Există filmare de la vecinul nostru, se vede cum caută în sufrageria noastră cu lanterna, caută bijuterii în cutia de bijuterii.

Hoţul a furat de faţă cu poliţiştii

Numai de la această familie, hoţul a plecat cu un inel de logodnă şi câţiva butoni cu diamante, bijuterii de cel puţin 7.000 de lei. Nu s-a mulţumit cu atât. În timp ce poliţiştii le luau declaraţii proprietarilor, individul încerca uşile altor case. 

Pe acelaşi subiect

Vecină: Căţelul foarte agitat din vecini, soţul pe la 4 jumătate a zis: Hai să mă uit pe cameră, vedea că e agitaţie. Când a deschis camera, hoţul, individul acela era prin faţa maşinii, trecea agale.

Individul nu se teme de poliţie şi deocamdată nici nu are de ce. Oamenii legii spun că ar fi greu de prins deoarece poartă glugă, mască şi mănuşi. 

Proprietară: Se vedea clar că e o maşină de poliţie aici, cu girofar şi criminalistică şi tot, omul a dat spargeri în continuare.

Cartierul Dezmir, ridicat lângă Cluj-Napoca, nu are iluminat public deşi oamenii au plătit pe casele de aici peste 100 de mii de euro. 

Alex Prunean, reporter Observator: La adăpostul întunericului, hoţul a putut şi poate acţiona în continuare fără nicio grijă. Nici pe aleile principale, nici pe strada principală care ţine de primărie, nu există reţea de iluminat public.

Localnic: Doar cine cum poate îşi improvizează un bec, o lumină, dar doar atât. Mai anunţă unul, altul, mai scriem şi pe reţelele de socializare şi doar atât.

O proprietară se bazează acum pe căţelul ei s-o apere.

Reporter: Tresăriţi când latră.

Vecină:  Da, şi aseară, de exemplu, când am ieşit, erau vreo 5 oameni pe stradă. Era ca de Revelion. A lăstrat Flame şi lumea ştie, când latră, el latră diferit la străini.

Oamenii se gândesc să doarmă cu rândul, ca să stea de pază, până când hoţul va fi prins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cartier din Cluj, terorizat de un hoţ care nu poate fi prins. Jefuieşte casele chiar în timp ce poliţiştii iau probe