Antena Meniu Search
x

Drama unei bătrâne din Botoşani care a crezut că şi-a cunoscut marea dragoste pe Facebook. Ce i-a făcut bărbatul după ce a legat-o de mobilă

O bătrână din Botoşani a crezut în dragoste, dar s-a ales cu o traumă inimaginabilă. Un bărbat de 63 de ani, cunoscut pe reţelele de socializare a păcălit-o pentru a-i da adresa locuinţei sale. Ajuns la adresă, omul a ameninţat-o cu bătaia, a legat-o de mobilă şi i-a furat banii şi bijuteriile din locuinţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.04.2022, 10:23

Drama unei bătrâne din Botoşani care a crezut că şi-a cunoscut marea dragoste pe Facebook - Profimedia

Un bărbat de 63 de ani din Galaţi a fost reţinut de poliţiştii botoşăneni, după ce a tâlhărit o femeie de 69 de ani din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani pe care a cunoscut-o pe internet, a declarat putătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu.

Bătrâna l-a cunoscut pe tâlhar pe Facebook

Bărbatul ar fi mers la adresa femeii, după ce au conversat pe Facebook şi a făcut-o să prindă încredere în el. La scurt timp femeia avea să realizeze că a lăsat înăuntru un monstru. Tâlharul a ameninţat-o cu bătaia, a legat-o cu câteva cârpe de mobilierul din casă, apoi i-a furat banii, bijuteriile şi telefoanele şi s-a făcut nevăzut.

"În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în cursul lunii martie 2022, după mai multe discuţii pe o reţea de socializare, victima ar fi convenit cu persoana bănuită să se întâlnească la locuinţa acesteia. Ulterior, îndata de 20 martie 2022, în timp ce aceştia se aflau în locuinţa persoanei vătămate, o femeie, de 69 de ani, din comuna Broscăuţi, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă şi ar fi imobilizat-o pe aceasta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuinţă. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile şi bani", a afirmat Nenişcu.

Două mandate de percheziţie au fost puse în executare de poliţiştii botoşăneni la sediul societăţii comerciale la care lucrează tâlharul , precum şi la o locuinţă folosită de el din comuna Şendriceni. Bărbatul de 63 de ani a fost găsit ulteror în judeţul Ilfov, reţinut şi dus la audieri, urmând a fi acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » Drama unei bătrâne din Botoşani care a crezut că şi-a cunoscut marea dragoste pe Facebook. Ce i-a făcut bărbatul după ce a legat-o de mobilă