Antena Meniu Search
x

Casa unei familii a ars ca o torţă, în judeţul Iaşi. Incendiul e posibil să fi izbucnit de la o lumânare aprinsă pentru o rudă ce tocmai decedase

Casa unei familii din Iaşi a ars ca o torţă, noaptea trecută. Incidentul a venit la doar câteva ore după un deces în familie.

Vezi și

O familie din Iaşi a fost lovită de ghinion de două ori seara trecută! Cei doi soţi au aflat că un incendiu de proporţii le-a distrus complet casa părintească, la doar câteva ore după un deces în familie.

În mijlocul nopţii, o casă bătrânească din satul Dumbrava arde violent cu flăcări uriaşe. Vecinii au dat alarma. Ştiau că nu e nimeni înăuntru, iar propietarii fuseseră loviţi de o altă tragedie în urmă cu doar câteva ore.

Oamenii au sărit cu găleţi de apă până la sosirea pompierilor, însă în zadar. Casa ardea ca o torţă, iar focul a făcut totul scrum.

Pompierii au reuşit abia după câteva ore să stingă incendiul. Şi au deschis o anchetă. Este posibil ca focul să fi izbucnit de la o lumânare aprinsă pentru femeia decedată, însă vecinii nu exclud nici o mână criminală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Casa unei familii a ars ca o torţă, în judeţul Iaşi. Incendiul e posibil să fi izbucnit de la o lumânare aprinsă pentru o rudă ce tocmai decedase