Antena Meniu Search
x

Video "Casa era în flăcări mari!" Cumnaţi morţi după o explozie puternică, în Buzău. Cei doi bărbaţi au sfârşit carbonizaţi

Explozie de proporţii, urmată de incendiu, într-o comună buzoiană. Doi bărbaţi au murit pe loc după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări violente. Vecinii au încercat să intre în locuinţă pentru a-i salva, în zadar însă. Deşi pompierii au intervenit imediat, victimele nu au mai avut nicio şansă. Şi nu este singura tragedie. Un alt bărbat a murit carbonizat, după ce două case s-au făcut scrum în judeţul Vrancea. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

de Adrian Bonciu

la 08.03.2024, 09:05

Vezi și

Ora 22. O bubuitură puternică îi trezeşte brusc pe localnicii comunei Stâlpu. Panicaţi, oamenii ies imediat din case pentru a vedea ce se întâmplă.

În faţa lor - scenariu parcă desprins din filmele de groază. 

Stelian Gioabă, primarul comunei Stâlpu: A ieşit afară şi în momentul când a ieşit afară deja flăcările erau sus. 

Tot vecinii au fost şi cei care au sărit primii în ajutor, în zadar însă.

Pe acelaşi subiect

Vecin: Am căutat să îi scoatem, nu am putut să intervenim din cauza flăcărilor mari.

La sosirea echiapjelor de pompieri, întreaga gospodărie ardea mocnit, iar vântul a făcut ca intervenţia să fie una extrem de dificilă. 

Ionuț Cășaru, ISU Buzău: Incendiul se manifesta generalizat la o locuinţă pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi cu posibilitatea de propagare la o altă locuinţă aflată în apropiere.

Cumnaţi morţi în casa cuprinsă de flăcări

Cele două victime, cumnaţi, în vârstă de 54, respectiv 70 de ani, nu au mai reuşit să scape din mijlocul infernului.

Stelian Gioabă, primarul comunei Stâlpu: Pe cei doi i-au prins în casă, unul dintre ei era bolnav suferind, iar celălalt cumnatul lui mai în vârstă ca el, avea grijă de el. L-a găsit aproape de uşă, cred că a încercat să se salveze.

Încă nu se cunosc cauzele producerii deflagraţiei.

O tragedie s-a produs şi în județul Vrancea. Aici, un bărbat a murit carbonizat, după ce un incendiu violent a cuprins două case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Casa era în flăcări mari!" Cumnaţi morţi după o explozie puternică, în Buzău. Cei doi bărbaţi au sfârşit carbonizaţi