Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explozie devastatoare în Mureş, o casă a sărit în aer, 2 persoane în stare critică

O acumulare de gaze a produs o explozie devastatoare într-o casă din localitatea mureşeana Gornești. Casa a fost distrusă în proportie de 70%. Două persoane au fost rănite grav şi transportate în cod roşu la UPU SMURD.

de Redactia Observator

la 18.11.2018 , 11:51

O acumulare de gaze a produs o explozie devastatoare într-o casă din localitatea mureşeana Gornești. Casa a fost distrusă în proportie de 70%.

Două persoane au fost rănite grav şi transportate în cod roşu la UPU SMURD.

Se pare că, în momentul în care au vrut să aprindă soba, gazul acumulat în casă s-a aprins, declanşând o puternică explozie.

Articolul continuă după reclamă

Reprezentanţii SMURD precizează că au găsit două victime cu arsuri foarte grave, de cod roşu, de 76, respectiv 67 de ani. După primele evaluări s-a constatat că explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze în camera unde dormeau victimele. Se pare că una dintre victime a vrut să aprindă focul în sobă şi întrucât a fost o acumulare de gaze în cameră care, la aprinderea flăcării, a produs explozia. Intervenţia a fost îngreunată pentru că salvatorii au fost nevoiţi să dea la o parte molozul şi cărămizile, ca să ajungă la răniţi.

Gazul s-ar fi acumulat la nivelul tavanului, distrus în proporţie de 90%.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Explozie devastatoare în Mureş, o casă a sărit în aer, 2 persoane în stare critică