Antena Meniu Search
x

Casa lui Ion Dolănescu a fost evaluată la 700 de mii de euro

Ionuţ Dolănescu trebuie să-i dea fratelui său, aproape 350 de mii de euro. Adică jumătate din valoarea casei în care a trăit tatăl lor.

Vezi și

Ionuţ Dolănescu trebuie să-i dea fratelui său, aproape 350 de mii de euro. Adică jumătate din valoarea casei în care a trăit tatăl lor. 

Dacă vrea să rămână proprietarul casei din Caimatei, pentru care s-au războit în ultimii şase ani, Ionuţ are să-i dea fratelui său jumătate din preţul imobilului, evaluat la aproape 700 de mii de euro. Procesul se va încheia săptămâna viitoare. Ionuţ Dolănescu se gândeşte însă să facă o nouă expertiză a casei.

În cei şase ani de la moartea lui Ion Dolănescu, fiii acestuia s-au întâlnit doar prin tribunale. Acolo şi-au disputat drepturile asupra averii moştenite. Casa din Caimatei, din centrul Capitalei, a fost cea mai. dorită.

Şi cea mai. evaluată. Ba un milion şi jumătate de euro, pa 700 de mii de euro, ba 300 de mii. Într-un final, judecătorii au stabilit că valoarea reală a casei este de 685 de mii de euro.

Pentru a continua să stea în casa părinteascu, Ionuţ Dolănescu trebuie să-i plătească fratelui său aproape 350 de mii de euro, jumătate din valoare.

Procesul pentru moştenire a început în septembrie 2009. De atunci cei doi băieţi ai lui Ion Dolănescu n-au reuşit să găsească o cale de împăcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Casa lui Ion Dolănescu a fost evaluată la 700 de mii de euro