Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Casă prăbuşită în stradă, după furtună, la Dej. Şi casa de lângă e în pericol să cadă (Video)

O casă de pe strada Nicolae Iorga din Dej s-a prăbușit în stradă, după furtunile care au lovit judeţul Cluj în ultimele zile. Strada este închisă și la această ora există pericolul prăbușirii unui alt imobil din imediata apropiere.

de Redactia Observator

la 16.06.2018 , 13:32

O casă de pe strada Nicolae Iorga din Dej s-a prăbușit în stradă

O casă de pe strada Nicolae Iorga din Dej s-a prăbușit în stradă, după furtunile care au lovit judeţul Cluj în ultimele zile.

Strada este închisă și la această ora există pericolul prăbușirii unui alt imobil din imediata apropiere.

Alarma s-a dat în jurul orei 9. Casa prăbușită este un imobil vechi de aproape 100 de ani, iar din fericire, nu au fost victime, însă putea fi o adevărată tragedie dacă ar fi fost pietoni pe trotuar.

Articolul continuă după reclamă

Cel mai probabil structura casei a cedat ca urmare a ploilor abundente din ultimele zile.

La fața locului au intervenit de urgență polițiștii dejeni, reprezentanți ai Primăriei Dej, dar și angajați ai companiilor furnizoare de electricitate și gaz. De asemenea, Primăria a trimis un buldoexcavator pentru a elibera strada de moloz.

Oamenii din zonă spun că au făcut numeroase sesizări, însă autoritățile locale "au dormit în papuci" și nu au făcut nimic cu această locuință aflată în stare avansată de degradare, prăbușită acum pe trotuar, precizează presa locală.

În imediata apropiere se află o altă casă cu stâlpii de susținere și pereții șubrezi, la fel de veche, și există pericolul iminent ca și aceasta să se prăbuşească.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Casă prăbuşită în stradă, după furtună, la Dej. Şi casa de lângă e în pericol să cadă (Video)