Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cât a luat un argeşean pe 2 kilograme de canabis vândute în Bucureşti. Cultiva drogurile în propria casă

Un bărbat a fost prins de DIICOT în timp ce vindea în Bucureşti două kilograme de canabis, droguri provenite de la o cultură înfiinţată de acesta în judeţul Argeş, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.11.2022 , 16:42

Cât a luat un argeşean pe 2 kilograme de canabis vândute în Bucureşti Cât a luat un argeşean pe 2 kilograme de canabis vândute în Bucureşti - Profimedia Images/Arhivă

Potrivit unui comunicat al DIICOT, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de trafic intern de droguri de risc.

"În cauză s-a reţinut faptul că, în cursul anului 2022, inculpatul a cultivat canabis la o adresă din judeţul Argeş, în vederea vânzării pe raza municipiului Bucureşti. La data de 03.11.2022, inculpatul a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de aproximativ două kilograme de canabis contra sumei de 8.000 de euro", spun procurorii.

Bărbatul va fi dus vineri la Tribunalul Bucureşti

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul va fi dus vineri la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul BCCO Bucureşti - Serviciul Antidrog.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic şi Criminalistică din cadrul DIICOT Structura Centrală şi Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Cât a luat un argeşean pe 2 kilograme de canabis vândute în Bucureşti. Cultiva drogurile în propria casă