Antena Meniu Search
x

Video Cât costă 3 nopți de cazare în Vama Veche. Mii de turiști sunt așteptați pe litoral, în minivacanța de 1 Mai

Mai sunt câteva zile până la minivacanţa de 1 Mai, iar la mare se fac ultimele pregătiri pentru petrecerile devenite deja o tradiţie la fiecare început de sezon estival. Vama Veche este şi în acest an cea mai căutată staţiune de tinerii dornici de distracţie, iar asta pare că nu mai este o surpriză pentru nimeni. Proprietarii teraselor, pensiunilor şi vilelor din sat se pregătesc intens pentru valul de turişti.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 21.04.2024, 09:47

Vezi și

Acum, în Vamă este linişte deplină, însă în doar câteva zile locul va fi împânzit de cei care vor să simtă gustul libertăţii şi să înceapă sezonul estival aşa cum trebuie. Mii de turişti vor ajunge aici pentru a-şi petrece zilele libere din minivacanţă. Proprietarii de pensiuni se pregătesc pe ultima sută de metri ca să-i primească pe turişti.

Soner Zecheria, administrator pensiune: Gradul de ocupare este 100%. Cel mai aglomerat avem acum, începând cu data de 26 aprilie.

Adrian Voican, agent de turism: În Vama Veche avem cel mai mare grad de ocupare. În momentul ăsta, depăşeşte 90 şi în unele locaţii 100% şi rezervările sunt, de obicei, închise de locaţiile foarte dorite, încă din februarie.

Vama Veche, kilometrul zero al petrecerilor din 26 aprilie

Pe acelaşi subiect

Nu vă speriaţi dacă acum vremea pare că nu ţine cu turiştii, weekend-ul viitor, primii sosiţi vor aduce şi soarele în bagaj. Tărâmul distracţiei îşi va deschide porţile pe 26 aprilie, iar Vama va deveni Kilometrul Zero al petrecerilor. Aproximativ 10 mii de turişti sunt aşteptaţi în staţiune. 

Adrian Ioniţă, manager restaurant: Suntem pregătiţi de 1 mai, aşteptăm cu drag clienţii să vină. Preţurile sunt foarte ok. Un burger, o garnitură lângă. În jur de 50 de lei de persoană.

1.494 lei/camera pentru un sejur de 3 nopți la 3 stele

Tarifele pornesc de la 1.494 lei/camera pentru un sejur de 3 nopți la 3 stele şi ajung până la 2.057 lei/camera pentru acelaşi pachet, la un hotel de 4 stele. Iar cei care nu au rezervat încă o cameră, pot face rost de un cort pentru a petrece, în mod tradiţional, direct pe plajă. Pentru minivacanța prelungită sunt anunțate o serie de evenimente care se vor întinde pe mai multe zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cât costă 3 nopți de cazare în Vama Veche. Mii de turiști sunt așteptați pe litoral, în minivacanța de 1 Mai