Antena Meniu Search
x

Cât scot din buzunar cei care-și doresc amintiri de neuitat de Crăciun. La modă sunt ședințele foto tematice

E luna cadourilor, dar și a amintirilor de neuitat. Tocmai de aceea, e perioada în care fotografii au cel mai mult de lucru, iar diferența nu o face doar prețul. Anul acesta, spun specialiștii, se poartă fotografiile care exprimă fericirea în jurul mesei de Crăciun, iar cu cât decorul este mai real, cu atât fotografia va fi mai reușită.

De Redactia Observator la 06.12.2022, 17:30
Vezi și

Nu e o întâlnire oarecare între familii, ci o vizită la fotograf. A început sezonul amintirilor de Crăciun, iar o fotografie reușită poate să transmită cât 1000 de cuvinte. 

Levi și Mirela, însoțiți de cei doi copii, au fost printre primii care au ales să adauge albumului familiei noi instantanee în această iarnă. Conceptul își dorește să arate în imagini deosebite atmosfera de la masa de Crăciun. 

ClientAm mai făcut poze și în anii trecuți și de data aceasta mi se pare foarte interesant pentru că avem o ședință într-un studio real, ne simțim mult mai în largul nostru față de un studio să zic așa, aranjat pentru poze și ne simțim mult mai bine cu copiii. 

Client: Crăciunul este sărbătoarea noastră preferată și bineînțeles o să rămână o amintire frumoasă. În următorii ani o să ne uităm la pozele din trecut și cu siguranță o să zâmbim. 

Cât costă o ședință foto de sezon

Iar interesul pentru fotografii care folosesc decoruri reale în schimbul celor false, de studio, este în creștere. 

Francisc Șandor, fotografMă ajută foarte mult să fie un cadru real pentru că oamenii în acest fel pot să-și arate mai ușor sentimentele și atunci eu pot să-i surprind mai ușor. Până la urmă despre asta e Crăciunul. Despre sentimente, despre familie, despre iubire. 

Prețul unei astfel de ședințe foto de sărbători începe de la 200 euro. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cât scot din buzunar cei care-și doresc amintiri de neuitat de Crăciun. La modă sunt ședințele foto tematice

Breaking news

Victor şi Alex Piţurcă, audiaţi la DNA. Fostul selecţioner a fost scos din arest şi adus cu duba la...

Victor şi Alex Piţurcă, audiaţi la DNA. Fostul selecţioner a fost scos din arest şi adus cu duba la sediul anticorupţie