Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Toma va fi înmormântat, joi, la Jariştea. Cine va prelua interimar funcţia de preşedinte al CJ Vrancea

Trupul neînsufleţit al lui Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, s-a întors acasă, la Jariştea, comuna unde a copilărit edilul. Moartea acestuia a şocat toţi cunoscuţii, mai ales că stările de rău au început de la o simplă răceală. Reamintim că şeful CJ s-a stins din viaţă sâmbătă dimineaţă, la Insitutul Clinic Fundeni din Capitală, după ce fusese transferat de la Matei Balş. Între timp, la Consiliul Judeţean se fac mutări pentru a restabili conducerea. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.02.2024, 13:58

Vezi și

Unul din cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Vrancea va prelua funcţia de interimar ca preşedinte, până la organizarea alegerilor. Cel mai probabil Ionel Cel Mare va fi cel care va prelua această funcţie, pentru ca activităţile să se poată desfăşura în continuare.

Trupul neînsufleţit al lui Cătălin Toma, adus la Jariştea

Între timp, trupul neînsufleţit al lui Cătălin Toma, care a decedat în weekend la un spital din Capitală, din cauza unei viroze care a dus la complicaţii severe, va fi dus în localitatea sa natală, unde a fost şi primar, anume în Jariştea. Nu înainte de a se opri şi la Consiliul Judeţean Vrancea, acolo unde se va ţine un scurt moment de reculgere şi se va spune o rugăciune.

Înmormântarea va avea loc joi, la orele prânzului.

Pe acelaşi subiect

Între timp, însă, medicii trag un semnal de alarmă cu privire la acest deces fulgerător, care a surprins pe toată lumea, pentru că preşedintele CJ Vrancea avea doar 46 de ani. A murit în urma unei viroze respiratorii, însă una severă, iar medicii spun că asta ar trebui să-i facă pe toţi să se prezinte în timp util la specialişti, dacă au simptome de viroză şi gripă.

Şeful CJ Vrancea a decedat subit după ce a acuzat simptomele unei gripe neobişnuit de agresive

Şeful Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la 46 de ani, după ce a acuzat simptome ale unei gripe extrem de agresive. La începutul săptămânii trecute, politicianul a participat la Paris la o întâlnire a Consiliului Europei. A doua zi, când s-a întors în ţară, a început brusc să se simtă rău. A fost trasferat la Bucureşti, dar medicii nu l-au mai putut salva. 

Cătălin Toma a scris istorie în Vrancea. Asta după ce in 2020 l-a invins in alegeri pe Marian Oprişan, care a fost preşedinte CJ timp de 20 de ani consecutiv. Fost profesor de franceză şi director de şcoală, Cătălin Toma a intrat în politică în urmă cu 14 ani. Prima reuşită a fost ca edil al comunei Jariştea. A ajuns apoi senator. Cătălin Toma era căsătorit şi avea un băieţel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cătălin Toma va fi înmormântat, joi, la Jariştea. Cine va prelua interimar funcţia de preşedinte al CJ Vrancea